
Kahramanmaraş'ta 150 Memur Alımı Başvuruları Başladı

Kahramanmaraş İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve ilgili yönetmelikler doğrultusunda farklı pozisyonlarda 150 memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Başvuruların başladığı belirtilen açıklamada, memur alımlarının kentin çalışmalarının aksamaması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla yapıldığı vurgulandı.
Başvuru Şartları ve Süreci
İtfaiye eri ve zabıta memurluğu pozisyonları için başvuruların İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğüne, diğer memur kadroları için ise internet üzerinden yapılması gerektiği belirtildi. Başvuruların 30 Mayıs'ta sona ereceği ve değerlendirmenin KPSS puanı ve ilan edilen diğer şartlar doğrultusunda yapılacağı kaydedildi.
Önemli Açıklama
Açıklamada, memur alımlarının şeffaf ve adil bir şekilde gerçekleştirileceği ve hak mahrumiyeti yaşanmaması için gerekli tüm önlemlerin alındığı belirtildi. Adayların başvuru sürecinde ilan edilen tüm kriterlere dikkat etmeleri ve gerekli belgeleri tam ve eksiksiz bir şekilde sunmaları gerektiği vurgulandı.

Gençler İçin Spor Şöleni
Kahramanmaraş gençler arasında düzenlenen tekvando il şampiyonası nefesleri kesti. Yüzlerce genç sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, sporun ve rekabetin ön plana çıktığı görüldü. Sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yapılırken, sporun toplumda birleştirici ve pozitif bir güç olduğu dile getirildi.