Göksun Belediyesi İlk Defa Personel Alımı Yapacak
Kahramanmaraş’ta Göksun Belediyesi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49’uncu maddesi gereği ilk defa atanmak üzere 4 farklı pozisyonda tam zamanlı sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

İstenen Şartlar Neler?
Başvurular; KPSS P3 puan türünden en az 65 puan almış, ilgili bölümlerden mezun ve (B) sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar arasından yapılacak.
Alınacak Personel Pozisyonları
Göksun Belediyesi, 1 İnşaat Mühendisi, 1 Harita Mühendisi (Jeodezi, Fotogrametri veya Geomatik mezunu), 1 Mimar ve 1 Şehir Plancısı pozisyonu için personel alımı yapacak. Adayların ilgili bölümlerden lisans düzeyinde mezun olmaları ve en az (B) sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir.
Genel Şartlar
Tüm kadrolar için KPSS P3 puan türünden en az 65 puan şartı aranmaktadır. Ayrıca, kadroda cinsiyet ayrımı yapılmaksızın hem erkek hem de kadın adaylar değerlendirmeye alınacaktır.