Kahramanmaraş İstiklalspor, TFF 3. Lig'den 2. Lig'e Yükseldi

Kahramanmaraş İstiklalspor, TFF 3. Lig’den 2. Lig’e yükselme başarısı göstererek Play-Off finalinde Ayvalıkgücü’nü 3-1 mağlup ederek büyük bir sevinç yaşattı.

Aykut Çift: Gol Kralı ve Takımın Sırtındaki Yıldız
Bu muhteşem yükselişte önemli bir role sahip olan Aykut Çift, ara transfer döneminde takıma katıldı ve gol yağmuruyla dikkatleri üzerine çekti. Sadece ikinci yarı ve Play-Off maçlarında toplam 23 gol atarak TFF 3. Lig’in gol kralı unvanını elde eden Çift, şampiyonluk yolunda takımını adeta sırtladı.
Mustafa Narlı'dan Aykut Çift'e Özel Ödül
Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı ve iş insanı Mustafa Narlı, başarılı futbolcu Aykut Çift'i 500 bin TL'lik ödülle ödüllendirdi. Narlı, “Aykut’un sportif başarısı ve şehirle kurduğu bağ takdire şayan. Genç sporcuların desteklenmesi, şehirlere moral kaynağı oluşturur” dedi.
Aykut Çift: "Kahramanmaraş'ta Oynamak Ayrı Bir Onur"
Ödül ve destek için teşekkürlerini ileten Aykut Çift, “Kahramanmaraş bana sadece bir futbol kariyeri değil, bir yuva da sundu. Şampiyonluk kupasını bu güzel şehirle kaldırmak, benim için tarifsiz bir mutluluk” açıklamasında bulundu.
