Şanlıurfa'da Kaybolan Gencin Cesedi Sulama Kanalında Bulundu

Edinilen bilgilere göre, Haliliye'ye bağlı Çekçek Mahallesi'nde iki gün önce kaybolan Mustafa Aslan'ın ailesi, endişe içinde evlatlarının akıbetini merak ederek polis ve jandarma ekiplerine başvurdu. İhbar üzerine bölgede arama çalışmaları başlatan güvenlik güçleri ve Şanlıurfa Arama Kurtarma (ŞUAK) ekibi, Aslan'ın cansız bedenine ulaştı.

Aslan'ın Cesedi Otopsi İçin Adli Tıp Kurumu Morguna Kaldırıldı
Sulama kanalında bulunan genç adamın cesedi, otopsi ve ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü içerisinde.
Mustafa Aslan, Evli ve Dört Çocuk Babasıydı
Hayatını kaybeden Mustafa Aslan'ın evli ve dört çocuk babası olduğu öğrenildi. Ailesi ve çevresi tarafından sevilen Aslan'ın ani ölümü herkesi derinden üzdü.
Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor
Şanlıurfa'da yaşanan bu üzücü olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Aslan'ın ölümüyle ilgili detaylar netleşene kadar güvenlik güçleri çalışmalarına devam edecek.
Sivas'ta Tünel Çalışmasında Toprak Kayması: 2 İşçi Göçük Altında Kaldı
Sivas'ta yaşanan tünel inşaatı faciasında, toprak kayması sonucu 2 işçinin göçük altında kaldığı bildirildi. Olayla ilgili kurtarma ekipleri seferber edildi.
