Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Yandex.Metrica
Vip Haber
Kahramanmaraş
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,8949 %0.36
43,4533 %-0.25
4.078.513 %1.378
4.001,01 -0,81
Ara
habervip Son Dakika Dışişleri Bakanı Fidan, Suikast Girişimi Hakkında Şok Edici Açıklamalarda Bulundu: Arsenik ve Cıva İçeren Zehir Tespit Edildi!

Dışişleri Bakanı Fidan, Suikast Girişimi Hakkında Şok Edici Açıklamalarda Bulundu: Arsenik ve Cıva İçeren Zehir Tespit Edildi!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yaklaşık 4-5 sene önce yaşadığı suikast girişimini açıkladı. Fidan, yapılan tahliller sonucunda vücuduna ağır arsenik ve cıva maddelerinin verildiğini belirtti. Yaşanan bu olay, ülke içinde büyük bir şaşkınlık yaratırken, konuyla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Hakan Fidan’dan Şok İtiraflar: "Suikasta Uğradık"

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, MİT Başkanı olarak görev yaptığı dönemde suikast girişimine uğradığını açıkladı. Fidan, suikast girişiminin sadece fiziksel değil, zehirlenme gibi boyutları olduğunu belirtti.

reklam

Arsenik ve Cıva İddiaları

Fidan, yaşanan olayda ağır arsenik ve cıva zehriyle temas ettiğini ve tedavi gördüğünü ifade etti. Bu olayın tahlillerde ortaya çıkmasının ardından şok yaşadığını dile getiren Fidan, suikast girişiminin üzerinden 4-5 sene geçtiğini söyledi.

Düşmanlık ve Tehditler

Dışişleri Bakanı, sürekli karakter suikastlarına maruz kaldığını ve içeride değil her yerde düşmanlar olduğunu vurguladı. Fidan, "Sadece içeride değil, her yerde düşmanlar var. Ancak bu durum bizi hizmet etmekten alıkoymuyor. Biz vatan için buradayız" dedi.

Detaylara Girmedi

Fidan, suikast girişiminde kimin sorumlu olduğuyla ilgili detaylara girmemekte kararlı olduğunu belirtti. Dışişleri Bakanı, "Düşmanlıkla karşılaşmak, hem karakter hem de fiziksel olarak tehdit edilmek bizim için sıradan bir durum. Bu tür zorluklar bizi asla durduramaz" açıklamasında bulundu.

Örgütün Cevabı Bekleniyor

Fidan, yaşanan olayların ardından terör örgütünün vereceği cevabı beklediklerini söyledi. "Cumhurbaşkanımıza yapılan suikast girişimleri de cabası. Biz bu tehditlerle başa çıkmak için her zaman hazırız" diyen Fidan, gelecekte de benzer durumlarla karşılaşacaklarını öngördüklerini ifade etti.

reklam
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *